Pasfoto Maken Groningen

Wie zijn officële document zoals een paspoort of identiteitskaart wilt vernieuwen heeft recente, goedgekeurde pasfoto nodig. Er is nogal wat te doen geweest rondom deze pasfoto’s. Het meest opvallende is dat je niet meer met de mond open lachend op de foto mag. De mond moet voor de foto geheel gesloten zijn. Pasfoto voor Nederlandse documenten moeten de afmeting 3,5cm breed x 4,5cm hoog hebben, terwijl pasfoto’s voor bijvoorbeeld een Amerikaans visum in de afmeting 2inch x 2inch (5,1cm x 5,1cm) gemaakt moeten worden en een witte achtergrond moeten hebben.

De eisen van de Fotomatrix Model 2007 (voor de nederlandse pasfoto’s) zijn verder dat de breedte van het gezicht minimaal 16mm en maximaal 20mm bedraagt. Dit dient gemeten te worden van uw ooraanzet tot ooraanzet. Voor kinderen gelden iets andere eisen. Verder moeten pasfoto’s altijd in kleur gemaakt worden, scherp zijn, zonder kreukels, geen schaduw in het gezicht of op de achtergrond, geen schitteringen, geen glimmende gezichtsdelen en moet de pasfoto recent en gelijkend zijn.

pasfoto groningen
InkOutlet Fotoservice, Nieuwe Ebbingestraat 8, 9712NK  Groningen.
Acht pasfoto’s voor € 10,00, de goedkoopste pasfoto’s van Groningen voor bijvoorbeeld Paspoort, visum of rijbewijs. Onze fotograaf zorgt er voor dat uw pasfoto’s aan alle eisen voldoet.

Veel informatie die je kunt krijgen van ons met betrekking tot pasfoto maken Groningen, goedkoopste pasfoto en pasfoto Groningen centrum.

Published at: Articlicious Article Directoryhttp://articlicious.com

Click here for Article Source

%d bloggers like this: